Kumaha carana milih lilin rambut sareng gél rambut (nyemprot) kalayan leres

Ayeuna urang angkat sareng ulin atanapi damel, éta mangrupikeun prosés anu penting anu ngan saukur ngadamel gaya rambut sateuacan kaluar. Biasana produk cukuran nyaéta lilin rambut sareng gél rambut (semprot). Pilih aranjeunna numutkeun panggunaan sareng tempat damel khusus, hayu urang nyarioskeun aranjeunna
Métode / léngkah

Lilin rambut mangrupikeun gajih anu nganggo gél atanapi bentuk semisolid, tiasa ngalereskeun gaya rambut, ngajantenkeun rambut hérang sareng ngagurilap, mangrupikeun gél rambut anu ningkat. Lilin rambut digolongkeun kana gloss tinggi sareng matte.

Aya tilu jinis lilin rambut1. Lilin rambut dumasar cai: éta tiasa nyegah kasar, ningkatkeun ngagulung alami sareng ningkatkeun rambut hérang.
2. lilin rambut berminyak: cocog pikeun ngalereskeun gelombang rambut kriting.
3. Témpél lilin rambut liat: éta tiasa nyiptakeun gaya rambut kembung kalayan perasaan hawa, seuseueurna dianggo dina tungtung rambut sabagean.

Pilih aranjeunna numutkeun kaayaan spésifik anjeun, nyarankeun Go-touch 100ml Lilin Rambut Gél berbasis Cai kanggo anjeun , éta ngagaduhan bau sareng warna anu béda, sapertos lemon sareng strawberry, cau, persik, dalima, blueberry sareng samangka sareng sajabana.
Upami anjeun henteu resep lilin rambut, ogé tiasa milih Go-touch 300ml Profesi Semprot Rambut (gél atanapi spritz), éta pangaruh pangaruhna langkung kuat tibatan Go-touch 450ml semprot mousse rambut.
Cara ngagunakeun lilin rambut: peres sakedik dina lontar, rata-rata diterapkeun dina daérah khusus rambut, atanapi di saluruh sirah.
1. Éta tiasa dianggo pikeun gaya rambut lempeng anu gampang volumisasi sareng lemes. Anggo éta nalika rambut 70% garing, kocok saé sateuacan dianggo, lebokkeun botol botol, peres jumlah anu pas dina lontar. Rambut buuk, éta tiasa nyiptakeun gaya rambut lemes sareng caang.
2, Kanggo rambut pondok, nalika rambut garing sadayana, oléskeun jumlah lilin busa anu pantes dina rambut. Éta tiasa niup gaya rambut atanapi langsung gaya ku ramo.
3, Kanggo rambut keriting, nalika rambut 80-90% garing, oléskeun jumlah lilin busa anu pantes dina rambut, tiasa niup gaya rambut.


Waktos Post: Jan-22-2021