• Analisis Status Quo Dina Industri Toiletries

    Kolot laun sadar kana ngeunah sareng sénsitip orok sareng kulit murangkalih, sareng ngonsumsi seueur produk barudak. Aranjeunna mésér produk anu aman, dipercaya, sareng dipercaya pikeun orokna. Seueur perusahaan anu fokus kana industri orok. "Ieu mangrupikeun analys ...
    Maca deui
  • Trend Pangembangan Industri Toiletries

    Di 2019, penjualan pasar toiletries global ngahontal 118,26 milyar dolar AS, kalayan tingkat pertumbuhan 10% -15%. Dipiharep bakal terus tumuh dina lima taun ka hareup, tapi tingkat pertumbuhan diperkirakeun bakal turun saatos 2023. Ieu mangrupikeun analisis trend pangembangan toiletri ...
    Maca deui
  • Numutkeun Tékstur Rambut, Pilih Lilin Rambut Anu Leres Pikeun Nyiptakeun Katingali Lalaki

    Numutkeun tékstur rambut, pilih lilin rambut anu pas pikeun nyieun tampilan lalaki Lalaki kalolobaanana resep asik sareng hoyong langkung gaya. Dina waktos ieu, aranjeunna sering resep nerapkeun lilin kana rambutna, tapi naha anjeun parantos nerapkeun lilin anu leres? Nyatana, lilin rambut kedah dipilih acco ...
    Maca deui
  • Kumaha Milih Rambut Lilin Sareng Gel Rambut (Semprot) Leres

    Kumaha carana milih lilin rambut sareng gél rambut (nyemprot) leres Ayeuna jalma kaluar maén atanapi damel, éta mangrupikeun prosés penting anu ngan saukur ngadamel gaya rambut sateuacan kaluar. Biasana produk cukuran nyaéta lilin rambut sareng gél rambut (semprot). Pilih aranjeunna numutkeun panggunaan khusus ...
    Maca deui
  • Fresheners hawa

    Fresheners Udara Fresheners hawa seueurna didamel tina étanol, intina, cai anu déionisasi sareng sajabina. Freshener hawa kendaraan, ogé katelah "parfum lingkungan", ayeuna mangrupikeun cara anu paling umum pikeun nyucikeun lingkungan sareng ningkatkeun kualitas udara dina mobil. Kusabab éta merenah, gampang dianggo ...
    Maca deui