Kapercayaan profesional

Produk Panganyarna

Ieu mangrupikeun produk on-line pangénggalna kalayan fungsi lengkep sareng jaminan kualitas

wilujeng sumping

Tentang Kami

Didirikeun taun 1993

Taizhou HM BIO-TEC Co., Ltd. ti saprak 1993, tempatna di kota Taizhou, propinsi Zhejiang. Éta caket ti Ningbo, Yiwu sareng Shanghai, ti Guangzhou bakal langkung sakitar 2 jam.

Logo: Go-touch
Sértipikasi Go-touch: GMPC, ISO22716-2007, MSDS.

Produk buka-rampa:
1.Detergent / cleaner, sapertos disinféktan, sanitizer tangan, ngabodaskeun, cleaner toilet (bubble biru, bubble green, bubble bodas), cleaner dapur (cairan pencuci piring, cleaner grill, cleaner tugas-beurat), cleaner lawon (detergent laundry, ngabodaskeun, pelembut lawon, pati setrika), tukang ngabersih kamar mandi, ngabersih kaca, ngabersihkeun lilin Polandia, tukang ngabersihkeun karpét jsb.

2. Fresheners udara, sapertos penyegar hawa gél, penyegar hawa aerosol, cairan diffuser aroma, manik kristal freshener hawa.

produk

Ngeunaan Produk Kami

Fresheners hawa seueurna didamel tina étanol, intina, cai déionisasi sareng sajabina. freshener hawa, ogé katelah "parfum lingkungan", ayeuna mangrupikeun cara anu paling umum pikeun nyucikeun lingkungan sareng ningkatkeun kualitas udara dina mobil. Kusabab éta merenah, gampang dianggo sareng harga murah. Tangtosna, anjeun ogé tiasa nempatkeunana di mana waé anu anjeun pikahoyong, sapertos bumi, kantor sareng hotél jsb.

  • Hair Styling Product

    Produk Gaya Rambut

    Produk Gaya Rambut

  • Air Freshener

    Freshener hawa

    Freshener hawa

  • Disinfectant

    Disinféktan

    Disinféktan

Internal
Detil